vineri, 19 aprilie, 2024

Incepe curatenia de primavara la birou! Iata cum sa iti organizezi eficient produsele de papetarie!

Distribuie:

Publicat:

Curatenia de primavara e oricand binevenita chiar si in birou, intrucat aici iti petreci cateva ore bune din timp zilnic si cu siguranta iti doresti ca spatiul tau de lucru sa arate impecabil. Cu putina organizare, vei reusi sa iti aranjezi produsele de papetarie pe care le folosesti zi de zi si vei putea sa creezi spatii noi pe birou, pentru a face loc, de ce nu, unor flori proaspete sau unei noi fotografii cu cei pe care ii indragesti. 

Daca vrei sa te bucuri de o „priveliste“ aerisita atunci cand lucrezi si sa nu mai fii nevoit sa rascolesti printre obiectele de papetarie atat de importante, iata cateva sfaturi utile cu privire la organizare! 

Pastreaza intr-un loc obiectele pe care nu le utilizezi foarte des!
Exista articole de papetarie pe care le folosesti zilnic si altele de care ai nevoie mai rar, insa preferi sa le lasi la vedere pentru a nu uita de existenta lor. Totusi, daca le vei pastra intr-un singur loc, cum ar fi o cutie de arhivare sau un spatiu de depozitare, cu siguranta nu vei uita de ele si te vei bucura de un birou aranjat. Pune deoparte actele, bibliorafturile, dosarele, capsatoarele, perfoaratoarele si tot ce nu iti este de trebuinta zilnic. 

Foloseste mai multe accesorii!
Dupa ce te-ai ocupat de obiectele pe care le folosesti mai rar, a venit momentul sa le organizezi ca la carte pe cele care iti trebuie in mod repetat. Si pentru ca locul produselor de papetarie indispensabile este pe birou, asigura-te ca le asezi in suporturi si accesorii. In magazine, exista diferite solutii pentru a-ti optimiza spatiul de lucru, cum ar fi suporturi pentru pixuri, creioane, carti de vizita, post-it-uri s.a. 

De asemenea, pentru sortarea si organizarea actelor si documentelor de lucru, poti opta pentru bibliorafturi, intrucat sunt extrem de eficiente si practice atunci cand vorbim de ordonarea produselor de papetarie. Achizitioneaza-le in culorile care iti plac si indrazneste sa dai viata biroului tau, cu mici accente personale. 

Asigura-te ca ai suficiente consumabile! 
Unele produse de papetarie nu dureaza o vesnicie, prin urmare va trebui sa te asiguri ca ai un stoc consistent pentru a nu ramane fara ele. Hartia de scris, caietele, materialele tipizate, cuburile de hartie, post-it-urile, plicurile si toate celelalte obiecte care iti trebuie la birou pot fi achizitionate de la magazine profesioniste, care iti asigura cele mai bune produse de papetarie. 

Spre exemplu, la Viamond.ro gasesti produse de papetarie de cea mai buna calitate, care te vor ajuta in demersul tau profesional si iti vor face munca mai usoara. Aici vei gasi si numeroase alte produse, printre care dosare si mape din carton sau plastic, suporturi pentru dosare, sisteme de arhivare de tip mobilier, indexuri si separatoare, dar si fisiere rotative si clasoare pentru carti de vizita. Asigura-te ca nu ramai niciodata cu stocul gol si fa-ti provizii din timp, pentru ca activitatile de la birou sa fie gestionate din ce in ce mai bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img