vineri, 29 martie, 2024

Incepe si la Barlad sa se ridice deseurile din strada . Fa o sesizare la telefonul afisat in text

Distribuie:

Publicat:

COMUNICAT DE PRESA !

Cantitatile de deseuri la punctele de colectare sunt aferente la doua zile, la fiecare punct de colectare se gasesc cantitati de deseuri in afara containerelor, fiind necesara incarcarea si manual, de pe langa acestea. In data de 2 ianuarie activitatea a inceput la orele 05.00. Activitatea noastra este in stransa legatura cu Programul de depozitare al Statiei de transfer Barlad, respectiv de 8 ore/zi. Pe 01.01.2020 a fost zi legala libera iar Depozitul de la Rosiesti nu a fost deschis.

In aceasta situatie, nu s-au putut descarca o parte din masini decat a doua zi dupa ora 08.00, reluandu-se si colectarea. Programul de colectare va fi facut public cat de curand. Am continuat colectarea ieri, vom continua maine si in zilele urmatoare pentru a inlatura disfunctionalitatile si speram ca in decursul saptamanii urmatoare sa putem sa respectam traseele propuse.

In paralel, am inceput si inlocuirea containerelor (ridicarea celor de pana acum) de la punctele gospodaresti, cu containere noi destinate atat deseurilor menajere amestecate (reziduale), cat si deseurilor reciclabile: galbene pentru plastic si metal; albastre pentru hartie si cartoane; verde pentru sticla. Pana la acest moment s-au dotat
urmatoarele puncte: Baetu, Chifane, Hagiu, Silav, V. Lupu, Romstal, Spate CEC, Rado VIP1, Radio VIP2, Scoala nr. 5.

Vom continua cu dotarea altora si anume: Releu Epureanu, Piata Mica, V10, Apararea Civila, Judecatorie, Gard Spital.

In decurs de 15 zile vom finaliza dotarea punctelor cu toate containerele aferente.

Consideram ca noua configuratie a punctelor gospodaresti rezultata in urma distribuirii containerelor va conduce la reducerea timpilor de lucru, in speranta ca nu se vor mai regasi deseuri in afara containerelor.

Cu stima,

Oprea Mariana
SC URBANA SA
Bistrita 420044, Romania
Str. N.Titulescu; Nr.50,
Sediu – tel./fax.:0263-233342

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img