joi, 25 aprilie, 2024

Inchidere de luna cu sedinta la CL Husi

Distribuie:

Publicat:

Astazi, consilierii huseni se reunesc intr-o noua sedinta in care vor avea de dezbatut 30 de proiecte de hotarare.

Unul dintre cele mai importante se refera la aprobarea inchirierii, prin licitatie publica, a unor terenuri apartinand domeniului privat al municipiului, in vederea construirii de garaje.

Tot pe ordinea de astazi se regaseste si proiectul de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul de investitii “Executie lucrari de utilitati si sistematizare verticala locuinte ANL, municipiul Husi”.

“Asigurarea unui proces educational competitiv prin creare Campus Colegiul National Cuza Voda Husi” si pentru lucrarile care vizeaza reabilitarea strazilor Melchisedec si Ion Cernatescu, precum si proiectul de hotarare care are in vedere actualizarea programului de reparatii de strazi din acest an, sunt si ele cateva dintre proiectele cu intaietate din sedinta de astazi.

La capitolul social se incadreaza unul dintre cele mai importante proiecte si face referire la “aprobarea modalitatii de identificare a beneficiarilor de stimulent educational acordat sub forma de tichete sociale in vederea stimularii participarii in invatamatul prescolar a copiilor proveniti din familii defavorizate”. Un altul vizeaza aprobarea contractelor pentru acordarea de servicii sociale specializate, precum si alocarea de fonduri pentru Asociatia “Congregatia Surorilor Saracilor Parintelui Vicenzo Morinello”, Asociatia Centrul Diecezan Caritas Iasi cu punct de lucru la Husi, Fundatia Star of Hope si ea cu punct de lucru la Husi si Asociatia “Totul pentru viata”.

Alesii vor avea de dezbatut si doua proiecte care se refera la Biblioteca Municipala “Mihai Ralea”. Unul vizeaza organizarea evaluarii anuale a managementului, iar cel de-al doilea, desemnarea reprezentantilor CL Husi in comisia de evaluare si de solutionare a contestariilor la evaluarea managementului bibliotecii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img