vineri, 29 martie, 2024

Incident șocant la Cheile Bicazului. Un turist a fost lovit de o piatră care s-a desprins dintr-o stâncă

Distribuie:

Publicat:

Vacanța s-a transformat într-un coșmar pentru o familie. Un bărbat de 34 de ani se află în stare gravă, după ce a fost lovit, în caă, de o piatră care s-a desprins dintr-o stâncă. Incidentul șocant s-a petrecut la Cheile Bicazului.

Un bărbat de 34 de ani se află în stare gravă, după ce a fost lovit, în cap, de o piatră care s-a desprins dintr-o stâncă, la Cheile Bicazului. Acesta se afla în concediu împreună cu soţia şi cei doi copii.

Incident șocant la Cheile Bicazului

Vacanța s-a transformat într-un coșmar pentru familia care venise să se plimbe în Cheile Bicazului. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost lovit în cap de o piatra desprinsă dintr-o stâncă. La faţa locului a sosit imediat un echipaj Smurd din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ, un echipaj de la SAJ şi SVSU Bicaz Chei.

„În jurul orei 15:00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în urma căruia un bărbat a fost lovit de o piatra desprinsă dintr-o stâncă în Cheile Bicazului. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, un echipaj de la SAJ și SVSU Bicaz Chei. Echipajele medicale acorda îngrijiri medicale unui bărbat.”, a transmis ISU Neamț, scrie ziarbicaz.ro.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, o bucată de stâncă din zona Bicaz-Chei s-a desprins, accidentând o persoană. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din județul Iași, se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz-Chei, ar fi fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos.

Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest eveniment.”, a transmis sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț, portrivit aceleiași surse.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale, după care a fost trasportat de urgenţă la Spitalul din Piatra Neamţ. De acolo, a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Potrivit informațiilor, starea de sănătate a bărbatului ar fi destul de gravă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img