joi, 18 aprilie, 2024

Incident REVOLTATOR in Romania! Un invatator a batut cu batul o eleva de clasa a IV-a, pana cand, saraca fetita, a facut pe ea

Distribuie:

Publicat:

Un incident revoltator s-a petrecut in scoala din Bistrita-Bargaului, acolo unde un profesor pensionar a batut cu batul o fetita de 11 ani si a umilit-o in fata intregii clase.

Eleva a fost scoasa la tabla sa rezolve un exercitiu la matematica, insa din cauza atitudinii agresive a dascalului s-a blocat si nu a mai scos niciun cuvant, infuriindu-l pe invatator, care a lovit-o. Mama fetitei a depus plangere la politie si la inspectoratul scolar.

”Fata mi-a zis: «ma, mama, m-a scos la tabla, pe patru copii in total, pe trei i-a lasat sa plece inapoi dandu-le un bat peste fund, am vrut sa plec, mi-a aratat batul si a prins a da pana am facut pe mine», Am vorbit cu profesorul mi-a spus ca si-a iesit din fire si asta e. Nici macar sa zica scuza-ma, nu se mai intampla, absolut nimic”, a declarat Manta Paraschiva, mama fetitei.

Fetita i-a spus mamei sale ca nu este prima data cand invatatorul o loveste. In urma cu doua saptamani, acelasi invatator i-a dat doua palme in cap, pentru ca micuta nu stia sa rezolve un exercitiu la matematica.Profesorul, daca i se poate spune asa, Dumitru Dragota are 65 de ani si profeseaza de mai bine de 45 de ani. Dupa ce a iesit la pensie, s-a intors la catedra semestrul acesta, dupa ce invatatoarea de pe postul respectiv a intrat in concediu de maternitate.

”Nu a vorbit sub nicio forma. Nu a vorbit absolut nimic, nu a vrut sa coopereze deloc. M-am infuriat putin si asta a fost… Mi-am iesit din fire. A fost o singura lovitura”, a incearcat sa explice comportamentul sau aberant profesorul Dumitru Dragota.

”Politistii sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au fost sesizati prin plangere scrisa, de catre o femeie din Bistrita-Bargaului cu privire la faptul ca fiica ei, eleva in clasa a IV-a ar fi fost agresata fizic de catre invatatorul acesteia. In cauza s-a deschis dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii de purtare abuziva,” a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud, Crina Sirb.

Un lucru bun, reprezentantii Inspectoratului Scolar spun ca invatatorul pensionar nu se va intoarce la catedra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img