News Flash:

INCONSTIENTA ! Centrala de la Liceul Agricol Husi functiona fara avize de legalitate – FOTO

6 Martie 2015
3082 Vizualizari | 1 Comentarii
INCONSTIENTA LA HUSI. Centrala termica care asigura caldura la cele doua unitati scolare, functiona fara avize de legalitate. La orice ora din zi sau din noapte se putea intampla o catastrofa. Aceasta situatie a iesit la lumina dupa ce Institutia Prefectului de Vaslui a demarat mai multe controale la toate punctele de invatamant din judet.

 La centrala care asigura caldura la 2 corpuri din cadrul Liceului Agricol Dimitrie Cantemir” Husi, situatia descoperita depaseste orice fel de imaginatie, centrala activa fara vreun aviz de functionare.Ca masura preventiva, a fost intrerupt gazul de urgenta pana la obtinerea avizelor de legalitate.

 „Urmare a incidentului de la Tancabesti, am constituit doua comisii care sa mearga sa verifice unitatile de invatamant care au centrale termice pe gaz. S-au descoperit nereguli, s-au dat sanctiuni. Cel mai grav caz e la Husi, la Liceul Agricol unde central termica nu avea documentele necesare de functionare. A fost oprita alimentare cu gaz, cautam solutii sa nu inghete de frig elevii. Sefii unitatii au motivat ca nu stiau si lucrurile mergeau asa in virtutea inertiei. La control s-a descoperit acest lucru si s-a sistat gazul. Nu e normal, dar se intampla si astfel de lucruri. Probabil daca nu era incidentul de la Tancabesti, nici noi nu verificam si se putea ajunge la alte nenorociri, scurgeri de gaze sau sa sara in aer. Acum bine ca am descoperit inainte de a se intampla ceva”, a spus prefectul de Vaslui, Andrei Puica.

Galerie Foto

pzoa2
asigura caldura 2 corpuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Elev din scoala  | #1791
E mai cald fara centrala. Iarna stateam cu gemurile deschise sa intre caldura de afara.
Pace Viorel. (Centralistul)
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.054663 (s)