sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Incredibil! A scapat de viol cu ajutorul unui BEC! In timp ce un vecin incerca sa o dezbrace, sotul ei statea in alta camera linistit – GALERIE FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

• Poveste incalcita la Iasi dupa ce o pensionara acuza ca a fost cat pe ce sa fie violata de un vecin mult mai tanar decat ea • Nici violul nu a fost viol si nici bataia bataie, insa ceva tot o nemultumeste pe femeie • Situatia este si mai complicata, avand in vedere ca sotul femeii, care spune ca a fost atacata, era intr-o camera alaturata

O femeie in varsta de 64 de ani a ajuns la spital dupa ce ar fi fost agresata de un vecin. Totul s-a petrecut sambata noaptea, in comuna ieseana Tomesti. Acolo, Elena Diaconu ar fi fost atacata de un vecin mai tanar pe nume Viorel Cascaval. Isprava ar fi avut loc pe seara, in timp ce nea’ Ion, sotul Elenei, dormea intr-o camera alaturata. Dupa aceasta experienta, Ion Diaconu spune ca si-a facut datoria de sot si a sarit in ajutorul femeii. Totusi, nici el nu intelege ce s-a intamplat. 

“Eu stateam in casa, iar nevasta afara pe prispa. Avem un pat acolo, si acolo doarme vara. La un moment dat am auzit-o strigand. Am aprins repede becul si a fugit ala de pe ea”, a spus Ion Diaconu. Femeia ar fi povestit ca vecinul ei s-a napustit din senin asupra sa, a lovit-o si a atacat-o cu un spray

“Nevasta mi-a spus ca a simtit cu mana barba. La noi aici numai Viorel Cascaval are barba, atat. El a fost, sigur. Nu are cine veni aici la noi. A stropit-o cu un acid ceva”, a completat sotul femeii.

Politia face ancheta

Intr-un final, intreaga poveste a ajuns si la urechile politistilor. Elena Diaconu a sustinut ca a fost victima unei tentative de viol. “Nevasta a mers la politie si la spital. Nu a apucat sa o violeze ca am aprins eu becul si a fugit. Daca nu eram eu, cine stie ce s-ar fi putut intampla”, a completat Ion. Politistii fac cercetari in acest caz. 

“Politistii fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt si luarea masurilor care se impunn”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. Viorel Cascaval, presupusul “violator”, nu recunoaste nimic, mai mult decat atat spune ca este vorba despre o inscenare. 

“El nu recunoaste nimic, spune ca noi inventam. Eu stiu ca el a fost, nu avea cine sa vina peste noi”, a spus Ion. Pana la urma intreaga poveste pare sa fie cusuta cu ata alba. Localnicii spun ca nici Elena nu este usa de Biserica, nici Viorel vreun sfant. 

Adevarul este undeva la mijloc, dar urmeaza sa fie descoperit de catre oamenii legii. Exista voci prin sat care spun ca intre Elena, Viorel si Ion ar fi o relatie mai speciala. De multe ori cei trei ar fi petrecut impreuna si ar fi dat cateva pahare de alcool peste cap.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img