sâmbătă, 27 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Acest barbat, tata a sase copii, a fost condamnat la moarte de sistemul sanitar din Romania! Familia lui a facut eforturi uriase pentru a-l salva, dar are nevoie de ajutor

Distribuie:

Publicat:

 Acest barbat, tata a sase copii, se zbate intre viata si moarte intr-o clinica din Italia • Medicii ieseni nu au putut face nimic pentru el din cauza acestor probleme • Familia face eforturi uriase pentru ca el sa fie salvat • Au platit o suma uriasa pentru ca barbatul sa fie transferat de la Iasi in Italia • Au nevoie de orice ajutor pentru a depasi aceasta cumpana • Barbatul in varsta de 36 de ani a suferit arsuri grave, pe mai bine de 70 la suta din suprafata corpului • Este in coma indusa si face tratamente extrem de costisitoare

Familia unui barbat in varsta de 36 de ani trece prin momente cumplite de cand a aflat ca acesta, tata a sase copii, ar fi fost lasat sa moara in spitalele din Romania daca rudele nu faceau eforturi uriase pentru a-i salva viata.

In cursul saptamanii trecute, un barbat in varsta de 36 de ani, din judetul Neamt, a fost transportat de urgenta la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi dupa ce a fost surprins de explozia unui cazan de tuica.

Barbatul, tata a sase copii, s-a ales cu arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului. Din nou, la fel ca in alte cazuri similare, s-a apelat la o solutie de avarie, intrucat la spitalele pentru "marii arsi" din capitala si din Targu Mures nu erau locuri disponibile. Astfel, pacientul a fost transferat de urgenta la Iasi, pentru a primi ingrijiri minime. Reamintim ca la Spitalul "Sf. Spiridon" se pot ingriji pacienti cu arsuri pe maximum 20 sau 25 la suta din suprafata corpului.

Au platit o suma uriasa pentru ca viata lui sa fie salvata

Familia barbatului a constientizat si a fost informata asupra faptului ca la Spitalul "Sf. Spiridon" acesta nu poate beneficia de ingrijirile necesare si a decis ca acesta sa fie transferat la o unitate medicala din Italia, in Verona, oras in care acesta a lucrat mai bine de 15 ani de zile. In momentul in care a avut loc accidentul, barbatul era venit acasa, fiind hotarat sa se stabileasca din nou in Romania.

Intamplarea a facut ca el sa se ofere sa-l ajute pe un vecin care facea tuica, iar o defectiune a cazanului a provocat o explozie in urma careia s-a ales cu arsuri grave, de gradul al ll-lea si al lll-lea, pe 75 la suta din suprafata corpului. Imediat dupa ce a ajuns la Iasi, rudele barbatului au facut tot posibilul pentru a strange suma necesara si l-au transferat pe acesta, cu un avion medical, in Verona, Italia. Pentru acest lucru a fost nevoie de 17.000 de euro.

"El era in somaj, a lucrat in Italia 15 ani, de cand eram noi mici. A venit acasa si a zis ca se stabileste in Romania. O noapte de spitalizare acolo costa intre 2.000 si 3.000 de euro. Neavand posibilitatea de a plati, i s-a oprit somajul, aceasta fiind singura sursa de venit a familiei, deoarece mama nu lucreaza, avand grija de fratii mai mici. Acum, banii de somaj sunt folositi pentru spitalizare. Am vorbit la Casa de Asigurari si vom vedea ce se poate face, dar cred ca nu vor fi decontati cei 17.000 de euro, cat a costat transportul. El a mers sa-si ajute un prieten sa faca tuica, iar cazanul a explodat, pentru ca s-au infundat tevile. Astfel, a suferit arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului", povesteste Teodora, fiica barbatului.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img