marți, 16 aprilie, 2024

Incredibil ce a găsit Nicolai Tand în Dacia pe care a cumpărat-o. Chef-ul păstrează obiectul și acum, după ani întregi

Distribuie:

Publicat:

Nicolai Tand este unu dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Celebrul chef de la Neatza cu Răzvan și Dani ne încântă mereu cu cele mai gustoase preparate, iar faptul că el conduce nu mai este un secret. Se pare, însă, că mașina are și o poveste extrem de interesantă, pe care Bucătarul o va ține minte mereu.

Ce a găsit chef-ul în Dacia 1301

Nicolai Tand este celebrul chef de la Neatza cu Răzvan cu Dani, care aduce în fiecare zi Rețete noi și pregătește cele mai bune mâncăruri. De ani buni conduce o Dacia 1301, deși și-ar putea permite orice altă mașină. S-au făcut multe Glume pe seama lui până acum, dar nu le-a luat în seamă și s-a bucurat în continuare de bijuteria lui pe patru roți.

Bucătarul este foarte mulțumit de mașina care, deși este veche și nu se mai fabrică, este în stare bună și reparațiile nu sunt deloc costisitoare. În plus, are o relație specială cu mașina și păstrează drept amintire tot ce este legat de aceasta. Își amintește că a găsit în mașină un portofel plin cu bani vechi, pe care îl ține și acum la loc de cinste în torpedo, pentru că niciodată nu i-a plăcut să se despartă de lucrurile vechi.

“Am și acum în torpedou un portofel cu 10.000 de lei vechi, băgați sub preș, sub scaunul de la șofer. Erau niște bani de zile negre. Îl am și acum în mașină, nu l-am aruncat. (…)

Ideea mea e că ne debarasăm foarte repede de unele lucruri. Mie îmi plac lucrurile astea vechi și nu numai la mașini, ci în general. Nu înțeleg ideea de mecanism, dar îmi place. Îmi place Dacia, îmi place forma ei, e aproape ca o cămilă, dar, în același timp, e și cochetă”, a spus Nicolai Tand într-un Podcast.

Ce secret are Nicolai Tand în bucătărie

Nicolai Tand se numără printre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Se laudă cu performanțe notabile în acest domeniu și mulți se întreabă cum de reușește să aibă așa mare succes. Chef-ul spune că pasiunea este cheia, dar se pare că Rețetele mamei sale îi poartă cu adevărat noroc.

Bucătarul spune că a avut multe de învățat de la mama sa; care reușea să folosească același produs în 7 feluri complet diferite. Mai exact, fasolea era ingredientul-minune, iar acum încearcă să ducă mai departe Rețetele celei căreia i-a dat viață.

„Mama era o gospodină extraordinară și mi-am dori tare mult ca rețetele ei să nu se piardă. De asta le-am și adunat pe toate în cartea Maramureș în bucate, pentru a fi sigur că vor fi duse mai departe.
Că tot vorbeați de ingredient, era vorba de fasole, pe care mama o gătea în multe feluri, le-am trecut pe toate în carte”, a dezvăluit Nicolai Tand.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img