joi, 25 aprilie, 2024

Incredibil ce s-a găsit pe o plajă din Egipt! O creatură bizară marină a șocat o lume întreagă

Distribuie:

Publicat:

Andrea Jud, în vârstă de 39 de ani, se afla pe o plajă cunoscută din Egipt, în momentul în care a făcut descoperirea șocantă. Cadavrul misterios marin, fără ochi și cu dinții ascuțiți a fost găsit pe o plajă din Gabr el-Bint, în Peninsula Sinai. Andrea a povestit că această creatură semăna cu monstrul din filmul Alien.

Turista a mărturisit că a rămas pur și simplu blocată atunci când a văzut creatura. Nu îi venea să creadă ce vede și a avut impresia că visează. Turista este de părere că această creatură a fost adusă de valuri pe plajă.

Incredibil ce s-a găsit pe o plajă din Egipt

Tânăra era pe plajă, cu cortul, împreună cu niște prieteni. S-a plimbat de-a lungul coastei din Dahab și când se întorcea de la mal a „dat nas în nas” cu creatura care i-a uimit și pe cercetători. 

Deocamdată, nu se știe cu exactitate despre ce este vorba. Cert este că această creatură misterioasă marină a surprins o lume întreagă. Andrea Jud a povestit că pielea creaturii era uscată, gri închis și peticită.

„Nu l-am atins. Doar privindu-l mă făcea să mă simt neliniștită. M-a înspăimântat. Arăta ca un orc din Stăpânul Inelelor”, a spus tânăra.

Creatura mai are și o deschidere mai în spate pe cap, unde s-ar fi bănuit că sunt urechile, dar poate că erau branhiile, potrivit știridiaspora.ro. Corpul era lung și curbat, potrivit spuselor turistei.

Ce spun localnicii despre această creatură

Tânăra a mai asemănat creatura bizară cu un căluț de mare. În ceea ce privește dimensiunile, Andrea Jur a povestit, înspăimântată, că această creatură marină era cam cât lungimea brațului său.

”A fost înfiorător să mă uit la el și mi-a amintit de realitatea morții. Impresia mea inițială a fost că era o ființă care a suferit o moarte destul de oribilă, dar nu. Nu mi-am putut da seama ce fel de creatură era”, a mai spus tânăra.

În timp ce unii cred că este vorba de o anghilă, alții sunt de părere că, în realitate, creatura misterioasă este un pui de monstru din Loch Ness sau o sirenă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img