miercuri, 24 aprilie, 2024

INCREDIBIL ce s-a intamplat pe o plaja din Rio de Janeiro, inclusa in Patrimoniul UNESCO: Turist UCIS, sotia brazilianca VIOLATA

Distribuie:

Publicat:

Un turist lituanian a fost ucis şi soţia sa violată pe plaja Paraty, unul dintre cele mai paradisiace locuri din statul brazilian Rio de Janeiro şi intrat recent în Patrimoniul Mondial al UNESCO, au anunţat autorităţile locale, potrivit agenţiei EFE.

Faptele s-au petrecut joi dimineaţa în timpul unui atac asupra locuinţei unde era cazat cuplul, pe Praia do Sono (plaja de vis), situată la câţiva kilometri de centrul istoric din Paraty, oraş de pe litoralul sudic al statului Rio de Janeiro.

Bărbatul ucis, un lituanian în vârstă de 37 de ani, închiriase acea locuinţă împreună cu soţia sa, o braziliancă în vârstă de 35 de ani cu care se căsătorise recent. El a fost găsit de poliţie la locul crimei având un căluş în gură. Femeia violată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţia a anunţat că a arestat un suspect care este interogat.

Praia do Sono este un loc liniştit, situat într-o comunitate tradiţională a oraşului Paraty, aflat la circa 250 de kilometri de metropola Rio de Janeiro şi care împreună cu insula vecină Ilha Grande a fost inclus în iulie anul trecut de către UNESCO în Patrimoniul Mixt (Cultural şi Natural) al Umanităţii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img