vineri, 19 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Cel mai MARE tun dat in Romania! Cate SUTE DE MILIOANE DE EURO au incasat aceste firme straine

Distribuie:

Publicat:

Bani aruncati pe fereastra! Romania a platit 734 de milioane de euro unor firme straine, din Franta si Germania, iar contractul nu a fost incheiat in interesul statului roman. Dezvaluirea a fost facuta de Radu Tudor duminica la „Punctul de intalnire”, Antena3.

Romania a dat acesti bani concernului francogerman EADS in vederea securizarii frontierei tarii pentru validarea Romaniei in spatiul Schengen. Culmea, chiar aceste tari se opun cel mai mult intrarii tarii noastre in spatiul Schengen. Concernul franco-german a fost beneficiarul celei mai mari parti din aceasta suma uriasa, iar dupa ce tara noastra a platit acesti bani suntem si lasati in afara spatiului Schengen, dar si trimisi la periferia Europei.

Acest contract este anchetat de procurorii romani, dar nu si de cei din Germania. Procurorii de la noi sustin ca acest contract s-a derulat cu implicarea unor politicieni si generali.

Pe de alta parte, Philipp Missfelder, personaj-cheie in dosarul EADS, a murit in conditii suspecte. Tanarul de 35 de ani era membru al parlamentului german inca din 2005 si unul dintre colaboratorii apropiati ai cancelarului Angela Merkel. Oficial, acesta a murit din cauza unei embolii pulmonare, insa apropiatii spun ca moartea sa este suspecta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img