vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! Dezvalurile lui Marian Vanghelie! Cine a vrut sa-i faca dosar lui Dragnea!

Distribuie:

Publicat:

In ultima perioada in Romania se discuta despre camerele cu secretele murdare are demnitarilor romani. S-a vorbit despre celebra arhiva SIPA, dar.. mai sunt cateva arhive valoroase cu documente foarte importante in care sunt scrise foarte multe secrete ale unor oameni importanti – oameni de afaceri, politicieni sau magistrati. Intr-un interviu pentru Antena 3, Marian Vanghelie dezvaluie ca unii ministri primeau dimineata la cafea pe sub usa dosare cu fapte de coruptie ale domniilor lor.

“Au fost multe lucruri interesante, inclusiv documente care li s-au bagat pe sub usi unor ministri dimineata, fara sa la spuna nimeni nimic, ca sa citeasca putin din viata lor personala… diverse trucuri din astea”, a spus Marian Vanghelie.

In plus, Vanghelie afirma ca fostul ministru al internelor Ioan Rus a incercat sa-i faca un dosar lui Liviu Dragnea pe baza informatiilor din arhiva fostului “Doi si-un sfert”.

Fostul sef SIE, Catalin Harnagea a comentat informatiile explozive prezentate de Marian Vanghelie despre modul in care au fost folosite secretele din arhiva “Doi si-un sfert”.

Recent, Marian Vanghelie a afirmat ca arhiva “Doi si un sfert” din MAI a fost compromisa in acelasi fel ca Arhiva SIPA, in timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

“Un numar de 36.000 de copii, in contextul in care din datele mele erau copiile facute si evidentiate pe xeroxul respectiv pe care s-a tras la xerox(…). Ar trebui cei care sunt in masura si care s-au batut pentru TDoi si-un sfert” de-a lungul timpului, doar ca sa omoare aceasta institutie si sa o foloseasca ca anexa a altor servicii, ar trebui sa stie cine cine le-a tras”, a spus Vanghelie.

Fostul edil arata cu degetul spre Gabriel Oprea si spune ca acesta ar trebui sa stie cine este de vina pentru aceasta situatie.

“Documentele astea se refereau la foarte multi oameni politici(…). Domnul Gabi Oprea ar trebui sa stie foarte bine. In sensul ca a fost in perioada aia foarte scurta ministru acolo, daca va aduceti aminte. Cam in perioada aia s-a intamplat”, a mai spus Marian Vanghelie, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img