marți, 16 aprilie, 2024

Incredibil! In ciuda situatiei de urgenta din Romania, peste 300 de persoane s-au adunat la o nunta in Arges

Distribuie:

Publicat:

În plină pandemie de coronavirus și după ce președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență, în Bolești, județul Argeș a avut loc o nuntă la care au participat 300 de persoane. Cel mai tragic este faptul că printre invitați se numărau și persoane care ar fi trebuit, conform legii, să stea izolate la domiciliu, fiind întoarse recent din străinătate. Iubirea a fost prea mare, nunta era pregătită, așa că doi miri din Argeș nu au mai ținut cont de riscul la care se expun și au mers înainte. Joi și-au organizat nunta visurilor lor, la care le-au fost alături nu mai puțin de 300 de invitați.

Pentru că lăutarii se auzeau în tot satul, nu mare le-a fost mirarea vecinilor să vadă că la câțiva metri ei se dă o petrecere de pomină. Aceștia au intrat imediat în alertă și au sunat la numărul unic de urgență 112. La scurt timp la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, dar și ale Jandarmeriei pentru a opri nunta, dar și pentru a-i forța pe cei veniți recent din Spania și Germania să respecte perioada de izolare.

După verificările efectuate s-a constat faptul că mai mulți nuntași figurau în bazele de date ale autorităților ca fiind izolați sau în carantină. Pentru că nu au respectat legea, acum unii nuntași s-ar putea allege cu amenzi de până la 20.000 de lei sau chiar cu dosar penal, riscând să stea după gratii până la cinci ani. Și cum nu era de ajuns, unul dintre nuntași, chiar înainte de a participa la eveniment, a încercat să vândă un telefon mobil pe Facebook, spunându-i cumpărătorului că trebuie ca să ajungă să îl ridice pentru că el se află în carantină la domiciliu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img