vineri, 26 aprilie, 2024

INCREDIBIL! O casa din Giurgiu ar fi BANTUITA! Specialistii sunt de parere ca un copil ar putea avea puteri SUPRANATURALE

Distribuie:

Publicat:

Noi informatii cutremuratoare apar in cazul casei bantuite din Giurgiu. Oamenii spun ca responsabil pentru fenomenele care se intampla de mai multe zile ar fi un minor cu puteri paranormale. Reamintim ca, de cateva zile, o familie din satul Naipu, comuna Ghimpati, judetul Giurgiu, traieste un adevarat cosmar.Acestia spun ca, in casa lor, s-au instalat mai multe fantome. Disperati, acestia au cerut ajutorul Politiei si al unui preot.


Se pare ca tanarul ar face obiectele din casa sa se miste si tot el i-ar ataca cu pietre pe locatari, cu puterea mintii. Protectia Copilului s-a autosesizat si a deschis o ancheta in acest caz. De cateva zile, o familie din satul Naipu, comuna Ghimpati, judetul Giurgiu, traieste un adevarat cosmar. In casa lor s-au instalat mai multe fantome, potrivit giurgiuveanul.ro. Oameni au cerut ajutorul Politiei si al unui preot, dar lucrurile au ramas la fel si nimeni nu a gasit nicio explicatie pentru ceea ce se intampla! Politistii sositi la fata locului au stat trei ore si au fost martorii acelorasi evenimente paranormale. Au stat chiar la panda sa vada cine arunca cu pietre,  dar rezultatul a fost zero.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img