miercuri, 24 aprilie, 2024

Incredibil! O fetita a ajuns de urgenta la spital dupa ce a cazut un televizor pe ea! Anul trecut a suferit o trauma asemanatoare

Distribuie:

Publicat:

DGASPC Bacau a inceput o ancheta la familia unei fetite de 3 ani, din comuna Plopana, aceasta fiind ranita grav dupa ce un televizor a cazut peste ea, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al institutiei, Marian Vatamanescu.  Accidentul s-a produs duminica, in timp ce fetita a ramas nesupravegheata de niciunul dintre parinti. Potrivit primelor cercetari, unul dintre fratii copilei s-a urcat pe un dulap care s-a dezechilibrat, a cazut si a rasturnat televizorul peste capul fetitei. Minora a fost transportata la spital, unde a fost operata de urgenta.

"Astazi am fost sesizati de Spitalul Judetean de Urgenta Bacau despre faptul ca o fetita de trei ani, din comuna Plopana, a suferit un accident in cadrul familiei, in timp ce copiii nu se aflau sub supravegherea niciunui adult. In locuinta de domiciliu, a cazut un televizor peste aceasta si a fost transportata de urgenta la spital. Acum este internata, impreuna cu mama ei, primind ingrijiri medicale. Ceilalti copii din familie sunt in grija tatalui, la domiciliul din comuna Plopana. O echipa a DGASPC Bacau s-a deplasat in teren pentru a evalua situatia de la domiciliul familiei in cauza si pentru a oferi servicii specializate acesteia", a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Bacau, Marian Vatamanescu.  Fetita ranita mai are cinci frati, cu varste intre 5 si 12 ani. Se pare ca anul trecut a mai trecut printr-o trauma asemnanatoare. Frigiderul familiei ar fi cazut peste micuta. Si IPJ Bacau a deschis o ancheta fiind efectuate cercetari pentru vatamare corporala din culpa. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img