sâmbătă, 27 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Procurorul PORTOCALA se iubea cu un deputat PSD: “Noapte buna iubi! (…) Imi cer scuze pentru ca l-am bagat, NEVINOVAT, pe tatal tau ” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Iata dovezi infioratoare, care atesta ca dosarul facut de DNA Ploiesti ex-presedintelui Consiliului Judetean PrahovaMircea Cosma (vicepresedinte al PSD) si fiului acestuia ex-deputatul Vlad Cosma (caruia DNA i-a cerut arestarea in Parlament dar nu a fost avizata) este opera unui procuror DNA care s-a caracterizat singur drept “un vanator de oameni” si “distrugator de destine”. Procurorul Mircea Negulescu  a incalcat toate regulile profesionale si, fara sa tina seama ca e casatorit si ca are obligatia sa apere prestigiul justitiei, a asaltat-o ani in sir pe notarita Andreea Cosma (actual deputat) cu mesaje de iubire, desi ii fabricase si acesteia un dosar penal pe cand era procuror la PCA Ploiesti, distrugandu-i activitatea de notar pentru mai multi ani. In final, dosarul deschis de procurorul Negulescu Andreei Cosma s-a dovedit a fi o facatura, el fiind inchis cu solutie de scoatere de sub urmarire penala de un alt procuror.

Profitand de teama Andreei Cosma cauzata de faptul ca a ajuns procuror DNA si facea dosare lui PontaBlagaGhita etc, inclusiv ale tatalui si fratelui ei, Negulescu a reusit sa obtina intalniri cu ea in oras, tragandu-i clopotele cu mesaje de dragoste, fara sa-i pese ce ar putea zice lumea. Lumeajustitiei va prezinta in continuare fotografii elocvente si SMS-uri purtate pe whatsapp de procurorul Negulescu cu victima sa din dosare Andreea Cosma. Asta este procurorul “de elita” al DNA Ploiesti, pentru care Kovesi facea carare la CSM sa-i apere reputatia si independenta profesionala, reusind culmea sa o obtina in noiembrie 2016, in pofida altor dezvaluiri infioratoare aparute in presa despre acest individ.

Dosarul deschis tatalul si fratelui Andreei Cosma a fost fara doar si poate motivul pentru care procurorul Negulescu a reusit sa obtina iesiri in oras cu Andreea Cosma. La cum arata si vorbeste, nu credem ca Negulescu ar putea fi visul vreunei femei. Credem insa ca in calitate de procuror DNA, Negulescu a inspirat teama, foarte multa teama, care ar fi facut pe multi sa se comporte cum nu ar fi trebuit, la gandul unor represalii. Nu poti judeca pe nimeni pana nu intelegi prin ce a trecut. In cele doua imagini alaturate, il puteti admira pe Negulescu alaturi de Andreea Cosma, in vara anului 2016, la terasa London House din Ploiesti, cand procurorul DNA era in plina glorie. Negulescu se credea “pe relatie” cu Andreea Cosma. Slabise de la 120 kg (de aceea i se spunea “Portocala”) la vreo 70 kg, si facea pe cuceritorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img