vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! RCS&RDS vs Dumitru Dragomir: Cum incercau sa ascunda banii

Distribuie:

Publicat:

Ies la iveala noi dezvaluiri incredibile din dosarul in care sunt invinuiti Dumitru Dragomir si sefii de la RCS RDS. Detaliile din rechizitoriul DNA sunt absolut incredibile. Procurorii spun ca spaga a fost necesara, fiindca doar asa ar fi obtinut firma conditii bune in contractul cu Liga, dar si ca Liga a fost pagubita, fiindca RCS&RDS si-a cumparat, prin interpus, propria creanta de la Liga, pe mai putini bani, conform Antena 3.
RCS&RDS avea de dat o suma de bani Ligii, vine interpusul si ii da Ligii o anumita suma, mai mica desigur, si cumpara creanta. Spaga RCS&RDS i-a fost data lui Dumitru Dragomir in 27 de transe. Pe 22 august, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, alaturi de societatea RCS & RDS si alte sase persoane, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita si complicitate la spalare de bani, informeaza DNA.
Potrivit DNA, in acelasi dosar au fost trimisi in judecata si Florin Bogdan Badita, la data faptelor administrator al SC Bodu SRL, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, Bogdan Dumitru Dragomir, la data faptelor asociat unic al SC Bodu SRL, pentru complicitate la luare de mita si complicitate la spalare de bani, Alexandru Oprea, la data faptei directorul general si presedintele consiliului de administratie al RCS&RDS, pentru complicitate la dare de mita, Mihai Dinei, la data faptelor coordonatorul activitatii juridice a RCS&RDS, pentru complicitate la dare de mita si complicitate la spalare de bani, si Serghei Bulgac, la data faptei director general al RCS&RDS, pentru spalare de bani.
De asemenea, procurorii au decis sa trimita in judecata si societatile RCS&RDS, pentru dare de mita si spalare de bani, Bodu SRL, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani, si Integrasoft SRL, pentru complicitate la spalare de bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img