miercuri, 24 aprilie, 2024

Incredibil! S-a gasit o explicatie pentru ACCIDENTUL care a ingrozit Iasul! Detaliul surprins de camera VIDEO este cat se poate de clar!

Distribuie:

Publicat:

 In urma cu cateva zile, un accident cumplit s-a petrecut pe Drumul European 583 • Impactul a fost inregistrat de catre un sofer care avea pe bordul masinii o camera video • Imaginile cu un puternic impact emotional au starnit adevarate dezbateri • Chiar daca accidentul parea de neinteles, exista totusi o explicatie •

Un accident ingrozitor s-a petrecut in urma cu cateva zile pe Drumul European 583 pe raza localitatii Ion Neculce. Soferul unui autoturism marca Dacia a intrat pe contrasens si s-a izbit puternic de o dubita. In urma impactului, doi barbati au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar soferul care se face vinovat de producerea accidentului a ajuns in stare grava la spital. A. Valentin, soferul vinovat, a ramas incarcerat.

Barbatul in varsta de 30 de ani avea un politraumatism si un traumatism toraco-abdominal, cu mai multe fracturi: fracturi costale, fractura stern, fractura femur bilateral, fractura pumn stang. El a fost transportat la spital in stare grava si a fost supus mai multor interventii chirurgicale. Si acum el este internat, chiar daca au trecut cinzi zile de la producerea accidentului. Celelalte victime, un barbat de 38 ani si unul de 42 ani, au fost preluate de ambulanta policontuzionate, dar stabile. Politistii ieseni au deschis in acest caz un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

"Politistii au deschis un dosar pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Din primele verificari rezulta ca soferul in varsta de 30 de ani a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autoturism condus de un tanar in varsta de 25 de ani. Tanarul in varsta de 25 de ani nu se afla sub influenta alcoolului, iar soferul care se face vinovat de producerea accidentului nu a putut fi testat din cauza starii de sanatate", a declarat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

O masina oprita pe dreapta

La scurt timp dupa producerea accidentului, pe retelele de socializare a aparut un filmulet inregistrat cu o camera de bord. Pe imagini se vede destul de clar cum soferul autoturismului Solenza trage puternic de volan si intra pe contrasens. Ce multi nu au observat insa este faptul ca in fata autoturismului Solenza era un autoturism marca Audi care a franat pentru ca autoturismul din fata sa oprise. Sa nu intre in coliziune cu autoturismul Audi, soferul Daciei Solenza a tras de volan.

Citeste si : Imagini socante! O solenza intra frontal intr-o dubita! Camera de bord a surprins totul – FOTO/VIDEO

Numai o minune a facut ca acesta sa scape cu viata. De-a lungul timpului, pe Drumul European 583 s-au mai produs accidente rutiere din cauza ca unii soferi nu au observat alti soferi care au oprit la marginea drumului. Totusi, daca toti participantii la trafic ar adapta viteza si ar respecta distanta, nu s-ar mai ajunge la astfel de incidente. Soferul vinovat va avea de dat acum explicatii in fata legii. Din cate se pare, nu va iesi prea curand din spital din cauza starii sale de sanatate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img