vineri, 19 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Sorin Ovidiu Vintu: “Sistemul nu inseamna Coldea si Kovesi”

Distribuie:

Publicat:

Din spatele gratiilor, fostul mogul il desfiinteaza pe Sebastian Ghita si afirma ca mazilirea unor personaje precum Coldea sau Kovesi nu rezolva problema Romaniei. Totul ar fi pornit, in opinia lui SOV, de la faptul ca Traian Basescu ar fi “cedat suveranitatea tarii”.

“Un perete alb in spate, un birou in fata, doi ochi mici si-o frunte inalta la mijloc

Ghita, evadatul din cocina chiar in ziua de ignat grohaie cu o voce de scapete autodenunt dupa autodenunt, pe principiul malgas – mor cu voi de gat. Televiziuni in delir, ratinguri feerice, jurnalisti si comentatori apoplectici transforma grohaiturile personajului in trambite ale judecatii de apoi pentru „ticalosii” care au cutezat nu doar sa inchida tuturoiul cu bani de la buget, ci, lucru extrem de grav, sa atenteze la libertatea lui.

Bai, generatie, Ghita nu este un personaj pozitiv. Iar Sistemul nu inseamna Coldea si Kövesi, ci inseamna mult mai mult si este construit si condus de marii nostri parteneri transatlantici si implementat in Romania prin intermediul minunatului nostru fost presedinte, Traian Basescu, care a cedat suveranitatea tarii pentru cateva chile de whisky si protectie americana acordata pretioasei sale persoane.

Despre ce inseamna acest Sistem puteti citi din materialele de inceput ale paginii mele de blog si veti vedea ca schimbarea lui Coldea nu va avea nicio insemnatate in continuarea functionarii mecanismelor de vasalitate fata de prietenii nostri americani”, scrie SOV pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img