vineri, 19 aprilie, 2024

Incredibil! Tatal lui George Burcea isi desfiinteaza fiul in direct. Iata ce a spus intr-o emisiune de televiziune

Distribuie:

Publicat:

Tatăl lui George Burcea a decis să dea cărțile pe față, după ce a fost asupru judecat de către fiul său, dar și amenințat cu bătaia. Bărbatul a venit în platoul Răi Da Buni unde a spus lucrurilor pe nume. În urmă cu câteva săptămâni, George Burcea a făcut declarații tranșante despre tatăl său, pe care îl acuza de crimă, dar și de fapte violente în familie. Invitat în platoul ”Răi da Buni” Nelu Burcea a decis că este momentul să dea cărțile pe față. Aceasta a mărturisit că, într-adevăr, a comis o crimă, însă acum actorul vrea doar să-l distrugă .prin tot ceea ce afirmă despre el.

Dacă actorul a mărturisit la ”Agenția Vip” că a fost martorul bătăilor pe care mama sa le primea de la tată, dar că și el a fost bătut, Nelu Burcea a afirmat că nu l-a mai văzut de la șase săptămâni pe actor și că abia atunci când a împlinit vârsta de 18 ani a dat ochii cu el, semn că tot ceea ce spune el este neadevărat. Mai mult, Nelu Burcea susține că viitorul fost soț al Andreei Bălan și-a creat o imagine falsă, un scenariu, dar și că încearcă să inventeze lucruri despre el.

”E un scenariu făcut de el. A vrut să devină cineva, începând cu familia lui, cât de baiat bun sunt eu și dupa aia vine exact și dă lovitura ( n.r fapta de droguri) . Inventează niște lucruri și nu știe cum să mă distrugă” , a spus bărbatul la Antena Stars.

Nelu Burcea ține cu Andreea Bălan

Într-un interviu recent, Nelu Burcea l-a condamnat vehement pe fiul lui și a declarat că ar exista niște adevăruri pe care le va da în vileag cât mai curând.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea în urmă cu doar câteva zile, potrivit impact.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img