vineri, 19 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Un procuror da cartile pe fata! “La ICCJ vin in masini scumpe si cand se dau jos le arunca tuturor o privire superioara care exprima ”vedeti voi pe dracu”.”

Distribuie:

Publicat:

Fostul procuror Liviu Dascalescu descrie un tablou sumbru de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe care el insista sa o numeasca Tribunalul Suprem. El arata cu judecatorii de la ICCJ vin in masini scumpe si cand se dau jos le arunca tuturor o privire superioara care exprima ”vedeti voi pe dracu”.

”Exceptie de la retragerea mea feisbucista Ieri am avut dosar la Tribunalul Suprem Reamintesc ca sint de moda veche , platesc impozite mari si in mintea mea cosider ca am dreptul sa numesc respectiva instanta ca pe vremea tineretii mele Revin ! Dintotdeauna le am avut cu punctualitatea si in conditiile in care m am si mutat si inca nu m am dumirit cu timpul necesar deplasarii am ajuns cam cu o ora jumatate inainte de proces Am asistat astfel la sosirea la nobila slujba a unor doamne judecator care au coborat din masinile de serviciu Prima data am constatat tineretea acestora iar in doilea rind cu mirare am sesizat ce fete incrancenate , hotarite , superioare , usor sictirite aveau , parca dorind sa ne transmita ” vedeti voi pe dracu”

Cred ca magistratura romana trebuie sa reinvete repede lectia umilintei ca pe cea a arogantei si a insusit o repede si temeinic Sa ma explic ! Umilinta in acest caz inseamna pentru mine capacitatea de a intelege ca porti respectiva roba pentru a fi in slujba omului nu pentru vanitatea personala Daca se continua asa imaginea justitiei se va transforma din femeia aceea frumoasa intr o vrajitoare calare pe matura ….. Cu nostalgie mi am adus aminte de prima mea masina de serviciu , o adevarata veterana, primita la a doua , treia mina de la niste sefi mai mari decit mine De fapt nu masina m a facut melancolic ci imaginea tinarului care pina sa ajunga in birou stringea nu stiu cite miini , se saluta voios inclusiv cu colegii avocati , striga un respectuos sarut mina doamnelor care faceau curatenie ! Fotografia postata e din 2005 Eram vicepresedinte CSM Conform legii de salarizare care era in fapt un fel de nomenclator de functii ocupam pozitia 5- 8 in stat Aceiasi fata o aveam in sedinte , si pe strada si cind ma duceam cu prietenii la bere Eram eu tot timpul !”, explica Liviu Dascalescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img