vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL:Viceguvernatorul BNR BOGDAN OLTEANU a fost REȚINUT DE DNA si a RECUNOSCUT partial faptele!

Distribuie:

Publicat:

EVENIMENTUL ZILEI A AFLAT, în exclusivitate, CINE ESTE ADEVĂRATUL DENUNȚĂTOR ÎN DOSARUL ÎN CARE SUNT IMPLICATE NUME SONORE ALE SOCIETĂȚII ROMÂNEȘTI. Sorin Ovidiu Vîntu a fost scos, ieri, din puşcărie şi adus la DNA pentru a i se comunica faptul că are calitatea de suspect într-un nou dosar penal, al cincilea, dacă nu-l punem la socoteală pe cel de delapidare de dinainte de Revoluţie. Vîntu e suspectat că a cumpărat influenţa lui Călin Popescu Tăriceanu prin Bogdan Olteanu pentru a-l „unge” pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării. Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu a fost reținut de procurorii DNA.

Conform evz.ro,viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut joi noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu.
EVZ a aflat din surse confidențiale că nu Vîntu e cel care a făcut denunțul despre afacere, așa că nu va beneficia de nicio înțelegere cu procurorii.
 
Cel care a livrat informațiile este un fost angajat al lui Vîntu, I. Eftimie, care ar fi dus banii de șpagă.

Potrivit altor surse, citate de Agerpres, Bogdan Olteanu ar fi recunoscut în timpul audierilor că s-a dus să discute cu Sorin Ovidiu Vîntu pe tema numirii guvernatorului Deltei Dunării în 2008 (n.r. — Liviu Mihaiu), dar nu a recunoscut că a primit bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img