sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Incursiunea culinară internațională continuă în Iulius Mall Iași: Kung Food, noua locație din foodcourt

Distribuie:

Publicat:

Iubitorii de preparate asiatice sunt așteptați în Iulius Mall Iași, într-o nouă locație, cu bunătăți specifice din Țara Soarelui Răsare. Kung Food s-a inaugurat de curând în foodcourt, iar bucătarii te încântă cu specialitățile tale favorite.

Pui picant, cu urechi de lemn, Gong Bao, cartofi cu 5 arome ori vită cu noodles sunt pregătite pentru ca tu să te delectezi cu gusturile chinezești. Gătite după rețete tradiționale asiatice, cu ingrediente proaspete, preparatele de la Kung Food sunt perfecte după o zi obositoare la muncă sau la cursuri.

Dacă ești o fire mai pofticioasă, încearcă meniul mare, care cuprinde două feluri principale și două garnituri, însă dacă nu îți este atât de foame, comandă mini meniul, cu fel principal și garnitură la alegere. Kung Food propune și preparate vegetariene: legume asortate, cartofi ying yang, noodles de orez cu legume sau pachețele de primăvară. Ai acasă un mic fan al aromelor asiatice? Vino cu el la Kung Food și comandă-i un meniu pentru copii, cu pui și garnitură la alegere! 

Îți place salata? Atunci trebuie să o încerci pe cea cu urechi de lemn, cu alge ori pe cea de sfeclă roșie. Dacă preferi orezul, Kung Food te așteaptă cu orez Jasmine cu legume sau orez curry. Plită încinsă asortată, cu pui sau cu vită sunt alte specialități pe care bucătarii le prepară pentru ca tu să beneficiezi de o experiență culinară autentică.

Vino la Iulius Mall Iași și savurează preparatele de la Kung Food!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img