sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Indulgenta la Lunca Banului, crescator de animale protejat de mai marii comunei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

A fost circ, weekendul trecut pe Valea Prutului, la Lunca Banului, in zona “Pe Balta” cum zic oamenii din aici .  Vacarul unui crescator de animale numit Neculai.U, la ordinele patronului, a traversat cu mai multe capete de bovine(vaci), prin terenurile agricole, la pasunat intr-o zona care apartine unui alt fermier si o portiune ce apartine primariei Lunca Banului  . Lucru nepermis si altor crescatori de animale din zona . De mentionat este faptul ca acest crescator de animale are pajistea sa undeva in zona ”Deal”. Fiind contactat de catre fermierul ce detine cu documente terenul , crescatorul de animale nestiind cu cine vorbeste la telefon, i-a spus crescatorului ca el i-a dat voie sa pasuneze . La fata locului a ajuns si viceprimarul comunei Lunca Banului care s-a aratat depășit de situatie si care totusi i-a promis omului care detinea pamantul ca daca va depune plangere la politie, acesta va fi martor .

Ba mai mult, crescatorul de animale, avea pe langa cioban si un copil care se ocupa de animale, un minor de maxim 11 anisori .

Crescatorul de animale Neculai, U, cel mai probabil detine mai multe cunostinte in administratia primariei Lunca Banului, iar acest lucru i-a oferit puterea de la sine sa pasuneze si sa vandalizeze cu animalele terenurile agricole private . Vom reveni cu informatii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img