joi, 28 martie, 2024

Informatii OFICIALE de la DNA ! PerchezitiI efectuate la Guvern

Distribuie:

Publicat:

DNA a anuntat ca luni, intre orele 15:00 – 18.00, au avut loc perchezitii in cinci locatii situate in sediul unei institutii publice, raspunsul fiind transmis in urma unei solicitari de a oferi precizari in legatura cu actiunea care a avut loc la Guvern si in urma careia au fost ridicate documente.

„Ca raspuns la solicitarile formulate de reprezentanti ai mass media in contextul aparitiei in spatiul public a unor informatii, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, in cursul zilei de 31 iulie 2017, intre orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in sediul unei institutii publice din Bucuresti.

Perchezitiile au fost efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise in cursul lunii iulie 2017.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare.”, se arata in comunicatul remis presei.

DNA a efectuat, luni, perchezitii la sediul guvernului. Conform unor surse judiciare, procurorii au verificat diferite documente si au ridicat si cateva dosare. Se pare, conform surselor judiciare, ca vizat de perchezitii a fost Secretariatul General al Guvernului, condus de Mihai Busuioc, apropiat al lui Liviu Dragnea.

O alta tinta a procurorilor a fost sediul Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul. Acesta se afla tot la Palatul Victoria si e condus de Viorel Ilie, numit nou in guvernul Mihai Tudose.

sursa: stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img