vineri, 26 aprilie, 2024

Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere constatate de polițiștii de frontieră brăileni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări cu privire la doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

*La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe raza localității Stăncuța – judeţul Brăila, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și două remorci, condus de brăileanul C.R., în vârstă de 53 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

  * Același echipaj al poliţiei de frontieră, a oprit în trafic, un moped condus de brăileanul C.A., în vârstă de 66 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img