sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Infracţiuni la regimul juridic al circulaţiei rutiere constatate în Albiţa

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni din Republica Moldova care au săvârşit infracţiuni la regimul juridic al circulaţiei.

În data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, o tânără din R.Moldova,  în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Land Rover, care era însoţită de un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, proprietarul autoturismului în cauză.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, tânăra nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că aceasta nu este posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în privinţa tinerei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în privinţa proprietarului autoturismului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img