vineri, 29 martie, 2024

INFRANGERE pentru SINOMA HALEP in finala de la Roland Garros

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep, 25 de ani, a pierdut dramatic finala de la Roland Garros, 6-4, 4-6, 3-6, dupa un meci de o intensitate incredibila, in care romanca a fost foarte aproape de victorie, insa nu a putut sa reziste loviturilor extrem de puternice trimise de letona Jelena Ostapenko.

Pentru finalistele probei feminine de simplu de la Roland Garros, Simona Halep si Jelena Ostapenko, ieri a fost o zi libera, înaintea meciului pentru trofeu, programat astazi, de la ora 16:00, LIVE TEXT pe www.bzi.ro si in direct la Eurosport si Pro TV. Dupa conferinta de presa, Halep s-a dus sa urmareasca “pe viu” semifinala masculina dintre Stanislas Wawrinka si Andy Murray.

Aflata în fata câstigarii primului trofeu de Grand Slam din cariera, care ar aduce dupa sine si clasarea pe primul loc în ierarhia WTA, Simona Halep (25 de ani) asteapta un meci puternic în fata adversarei din Letonia, pe care o compara cu Pliskova, jucatoarea pe care a învins-o pentru a ajunge în ultimul act la Paris.

Dupa conferinta, Simona a mers la semifinala masculina dintre Wawrinka si Murray, pe care a urmarit-o alaturi de Ion Tiriac, Nadia Comaneci si antrenorul ei, Darren Cahill.

“Azi e alta zi. Ieri a fost una extraordinara, dar azi încerc sa ma relaxez. Bineînteles ca am emotii, dar e un sentiment frumos. Astept sa joc, pentru ca va fi mai bine. E bine ca am dormit foarte bine si sunt proaspata. Sunt gata si vom vedea ce va fi”, a spus Simona Halep, la conferinta de presa de vineri.

“Stiu ca loveste mingile puternic. Ma astept ca meciul sa fie similar cu cel pe care l-am avut împotriva Karolinei Pliskova. Va fi acelasi plan, dar eu ma concentrez asupra mea, nu pe ea. Trebuie sa fiu în joc, sa ma concentrez si sa ma misc foarte bine”, a adaugat finalista de la Roland Garros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img