joi, 28 martie, 2024

Ingerul de la clape. O poveste dramatica are nevoie de un final fericit! Canta Dumnezeieste, iar totul a inceput din senin! Pana si cei mai buni profesori au mutit cand l-au ascultat – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Un tanar din Iasi ar putea fi un exemplu pentru toata lumea • Provine dintr-o familie saraca, iar necazurile i-au urmarit pana acum viata • Fiecare zi care trece, pentru el inseamna o schimbare • Totusi, soarta pare ca i-a ales un drum frumos, iar talentul sau este enorm • Este greu de crezut ca pot exista astfel de oameni, insa Marius este cat se poate de real, iar talentul sau nu poate fi combatut nici de catre cei mai mari muzicieni

Exista, probabil, o vreme cand in viata fiecarui om apar schimbari, fie bune, fie rele. Marius Negrea este un nume de care probabil nu au auzit prea multi, dar cu siguranta, in scurt timp, acest tanar din Iasi va ajunge cunoscut la nivel national si, probabil, la nivel international.

Saracia si lipsurile parca l-au urmarit, dar se spune ca nimic in lume nu ramane nepedepsit sau nerasplatit. Elev in clasa a 12-a, Marius este un exemplu pentru toti. A renascut din propria cenusa, iar viitorul pentru el pare sa fie unul cat se poate de bun si de frumos.

Pe cand avea 14 ani, tatal sau a cumparat o orga de jucarie. Atunci a facut cunostinta pentru prima data cu muzica. Curios din fire, a inceput sa asculte sunetele pe care le scotea orga la simpla atingere a degetelor. Cu inocenta unui incepator, nu a stiut niciodata ca acel instrument are sa-i aduca fericirea de mai tarziu. Provenit dintr-o familie cu o situatie financiara precara, trecuta prin multe incercari ale vietii, Marius Negrea nu si-a permis nici sa viseze ca intr-o buna zi ar putea ajunge artist.

"Cand aveam 14 ani, tata a cumparat fratilor mei o orga de jucarie. Atunci a fost prima data cand am atins un instrument muzical si de atunci cantatul a devenit pasiunea mea cea mai mare. Nu trece o zi fara sa studiez. Cand am descoperit ca imi place, mi-am vandut bicicleta ca sa imi platesc ore de studiu cu un profesor. Am avut bani doar pentru doua saptamani, dar apoi nu mi-am mai permis. Pianul pe care il am acum, l-am primit de la un prieten de familie", spune Marius Negrea.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img