marți, 19 martie, 2024

Initiativa frumoasa a Mirabelei Savin de la complexul de evenimente “Mira” : Va fi plantat cate un brad pentru fiecare nunta amanata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mirabela Savin, patroana complexului de evenimente Mira din zona Barlad, demonstreaza inca o data ca este implicata trup si suflet in ceea ce inseamna evenimentele clientilor care ii pasesc pragul pentru a-si sarbatori unul din cele mai importante evenimnete ale vietii. Tanara patroana este o persoana care doreste mereu sa isi surprinda invitații, iar in acest sens, anul acesta, parca in ciuda pandemiei de coronavirus, organizatoarea de evenimente a creeat o noua serie de decoruri si un meniu luxuriant pentru a putea multumi chiar si pe cel mai pretentios client . Mai multe despre detaliile  acestui subiect ne ofera chiar Mirabela Savin:

Imaginează-ți următorul scenariu:

Azi este ziua nunții tale, amândoi sunteți mai fericiți și mai frumoși ca niciodată. Prietenii și familia vă sunt alături pentru a vă bucura împreuna de momentul vostru de magie. Totul arată impecabil. Inimile voastre bat din ce in ce mai puternic, iar zâmbetele nu vi se dezlipesc de pe față. Vă țineți strâns de mâna lângă o piscină superbă, o adiere vă mângâie chipurile, soarele se ascunde printre copaci, iar jurămintele voastre de credință răsună in liniștea naturii.
Nu e o secvență dintr-un film romantic, ci este chiar începutul poveștii voastre de iubire la Exquisite By Mira ⭐️⭐️⭐️⭐️

Tuturor ne place cum sună “în aer liber”. Tuturor ne place ideea de a ne adia vântu-n păr şi de a simţi aroma verii. Dansul pare a fi mult mai romantic intr-o curte plină de verdeața şi lumini de stele. Daca mai e şi o piscina să oglindească tot, plus o mare lună ca o farfurie portocalie şi binevoitoare… parcă altfel intră binecuvântarea peste nuntă. Toate acestea le poți întâlni la Pensiunea Mira. Dispunem de o curte impresionanta, oportunitatea de amenajare a spațiului, libertatea de manifestare și îndeplinire a imaginii de vis a oricărui eveniment organizate aici, dar mai ales a nunților.
Piscina, de asemenea, conferă un cadru ideal pentru fotografii și pentru conturarea spațiului de vis.
   

 Se simte ca si cum planeta s-a oprit in loc pentru mai bine de 40 de zile, dar la #Pensiunea Mira am continuat să ne perfecționam, sa gândim decoruri tematice pentru viitoarele evenimente.

Nunțile nu se amână des. Sunt #evenimente complicate în care investești bani, sentimente și timp. Când se întâmplă, de vină sunt motive personale, boală sau despărțire iremediabilă. Pentru multe cupluri care aveau nuntile programate la Pensiunea Mira in lunile Aprilie, Mai și Iunie însă, ca și pentru alte cupluri din întreaga lume, nu a fost nimic personal. Răspândirea rapidă a coronavirusului a forțat majoritatea statelor să ia măsuri de distanțare socială și să interzică adunările cu sute de persoane, apoi și pe cele cu zeci.
 Noi am hotărât sa plantam câte un brad pentru fiecare nunta amânată anul acesta. Mirii vor găsi brăduțul lor in gradina noastră, care va fi etichetat cu numele lor și data in care trebuia sa aibă loc evenimetul lor. Nimic nu subliniază mai răspicat “ pentru totdeauna “, decât un copăcel plantat. Chiar și distanțați putem fi mai aproape prin gesturi frumoase.

Cele mai multe cupluri aleg să amâne nunta. Asta înseamnă că ne sună și găsesc o nouă dată, într-un viitor care pare lipsit de pandemie. Cele mai optimiste aleg toamna, majoritatea aleg 2021. Problema e că apoi, ca într-un puzzle, trebuie să potrivească și celelalte bucăți. Formația și DJ-ul trebuie să poată în noua dată, biserica să fie disponibilă, la fel și fotografii. Suntem in continuare aici sa realizam petreceri minunate așa cum am făcut pana acum, însă, “ pandemia “ asta ne obliga sa devenim mai buni. Și in tot acest timp, nu facem altceva decât sa gândim petreceri mult mai frumoase, nunți fabuloase, așa cum e obiceiul la “ Mira “.
  Noi suntem mai mult decât optimiști și speram sa fim “ ÎMPREUNĂ “ cât mai curând. Situația e mai complicată când depind și alții de tine. Angajații noștri sunt in șomaj tehnic. Vorbim aproape zilnic. Ne este dor de ceea ce făceam… dar, nu întotdeauna am știut ce să le spun pentru că nu știu nici cât va ține “starea de alerta “, nici când va fi primul evenimnet, dar știu sa le spun ca fac tot posibilul să susțin o sală de evenimente fără evenimente. Pentru ca sunt convinsă ca evenimentele ce vor urma aici vor fi și mai spectaculoase. Cu siguranța!

Nunțile așa cum le știam, DEOCAMDATĂ, au devenit imposibile.

Oferind servicii de înaltă ținută, de-a lungul anilor am raspuns cu promptitudine solicitărilor, mai mult sau mai puțin convenționale. In acest moment, prin serviciile proprii Pensiunea Mira ☆ ☆ ☆ ☆ precum si o selecție riguroasă de colaboratori din varii domenii conexe:
Floral Design: Dada Flower
Video: Dorin Hotnogu Films
Foto: Tina Genovia
Foto: Acidut
Candy bar: Cofetaria VIP
,avem certitudinea că am transformat multe vise – fie ele clasice sau inedite – în realitate.
Ne-au încredințat în totalitate reușita zilei celei mari nenumărate cupluri de miri, și pledăm vinovați, cu vot unanim, pentru promptitudine, flexibilitate si seriozitate.

High standards of beauty!
Evenimente unice ????????????????

  CURÂND ÎMPREUNA
______________________________________________
Exquisite by Mira (Pensiunea Mira ) | www.pensiunea-mira.ro | ‭+40 (722) 401 604

#mira #miraisabrand #weddingideas #gardenwedding #outdoorwedding #tablesetting #weddingday #determination #wedowow #bridal #bride #groom #weddings #flowers #event #weddingplanner #bridetobe #isaidyes #meniumira #preparategustoase #evenimentelacheie #nunta #botez #evenimentprivat  #eventplanner2020

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img