vineri, 19 aprilie, 2024

Initiatorul amendamentului care prevede cresterea alocatiilor critica marirea salariilor angajatilor IT din Justitie si intarzierea cresterii alocatiei

Distribuie:

Publicat:

Parlamentarul liberal Robert Sighiartău, initiatorul amendamentului care prevede cresterea alocatiilor pentru copii, susține că acestea vor fi marite, indiferent "de tragerea de timp a PSD". Liberalul critica marirea salariilor IT-istilor din justitie, in conditiile in care cresterea alocatiilor intarzie.

"Alocația majorată de PNL se va da, indiferent de tragerea de timp a PSD. Este obligatorie prin votul Parlamentului.

PSD cu Dragnea și Dăncilă, au intarziat-o in numele unor jocuri politice murdare făcute împotriva copiilor. Dăncilă a arătat că e la fel de fără Dumnezeu ca Dragnea. A spus că va regla salarizarea unei categorii de angajați ai statului luna aceasta, prin ordonanță de guvern. Exact ce refuzase să facă pentru ca majorarea alocațiilor să intre în vigoare din martie. Oameni fără Dumnezeu. Vor răspunde din greu în fața mamelor și taților, în fața tuturor românilor pentru fiecare zi de întârziere.

Alocațiile mărite se vor da. Dreptatea și legea nu pot fi oprite, iar ticăloșia PSD va fi îngenuncheata", a scris parlamentarul pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img