vineri, 19 aprilie, 2024

Inregistrari INCENDIARE cu medicul Burnei: “Te bag in puscarie in trei zile”

Distribuie:

Publicat:

O noua inregistrare scandaloasa cu medicul Burnei a aparut la doar o zi dupa ce instanta a decis ca poate opera din nou in spitalele de stat.
Un fost coleg i-ar reprosa ca anumite operatii au fost gresite, iar cel despre care surse spun ca ar fi profesorul Gheorghe Burnei il ameninta cu inchisoarea.
„Tu imi spui mie ca nu e bine? Te bag in puscarie in trei zile daca vrei tu neaparat!”, ar fi spus Burnei, cel mai controversat doctor, in inregistare.
Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis vineri sa ridice interdictia impusa lui Gheorghe Burnei de a profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, aceasta masura putand fi contestata de procurori la Curtea de Apel.

Masura luata de TMB nu este definitiva.
Aceasta nu este prima data cand tribunalul decide ca medicul Burnei sa isi reia activitatea intr-un spital de stat. Sentinta nu a fost insa mentinuta si de Curtea de Apel, motiv pentru care doctorul nu poate intra in sala de operatie a unui spital din sistemul public de sanatate.
Procurorii il acuza pe Burnei ca ar fi mascat mita ceruta de la parinti in contracte de donatii, iar pe unii copii i-ar fi operat pentru afectiuni inexistente in realitate, el si familia sa primind chiar si deplasari in strainatate de la firma care ii furniza proteze neomologate.

Sursa: antena3.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img