vineri, 29 martie, 2024

Inregistrari INCENDIARE! Fostul vicepremier al Romaniei, discutie cu fostul ministru de Transporturi, despre o suma de 71,5 milioane de euro

Distribuie:

Publicat:

Fostul vicepremier al Romaniei, Costin Borc a cazut pe inregistrari, vorbind cu un coleg de cabinet, fostul ministru de Transporturi,  de o suma de 71,5 milioane de euro. Pentru aceasta suma se facea foarte multa presiune.

”Costin Borc: Ce ii spun omului astuia caruia i-am promis acum cateva luni ca nu e nicio problema pentru plata banilor (arbitrajul castigat de ei pentru CFR)?

Sorin Buse: Costin, m-ai sunat ieri pentru aceasta chestiune despre care nu stiam nimic si care implica plata unei sume uriase de 75 de milioane de euro, de catre statul roman pentr o firma straina.Eu am sunat imediat pe Ion Trocaru, secretarul de stat responsabil de CF sa afle care e situatia si sa-mi raporteze. Mi-a facut azi pe la pranz un raport telefonic nu prea clar.Indiferent ce ai promis tu omului aluia chiar astepti ca eu sa-ti pot raspunde de pe o zi pe alta considerand suma mare de bani implicata, fara a incerca sa clarific total si legal situatia din punctul de vedere al CF? Sunt perplex

Costin Borc: Imi pare rau, inteleg ca esti obosit dupa drum. Nu ma astept sa raspunzi intr-o zi. Scrisoare de la ambasada e alta fata de cea de ieri, dar pe acelasi subiect. Povestea e mai lunga si nu e vorba de nicio promisiune de-a mea, ci de a noastra, ca Guvern, (Am fost impreunacu Costescu si cu un secretat de stat la voi) ca suntem in stare sa respectam niste decizii castigate de ei.Oamenii astia au castigat deja un arbitraj pentru ca nu au fost platiti de ani de zile. Si nu a fost vorba de o suma in disputa, singurul lucru ramas de rezolvat era sa avem banii pentru a face plata.”

Sursa: antena3.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img