News Flash:

Inspecție tehnică periodică falsă descoperită de poliţiştii de frontieră ieşeni

3 Mai 2022
242 Vizualizari | 0 Comentarii
thumbnail

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat cu dublă cetățenie, franceză și R. Moldova, în vârstă de 42 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Franţa.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezilor efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat faptul că documentul nu îndeplineşte condiţiile de fomă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul ce justifica inspecţia tehnică periodică  nu este autentic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029676 (s)