joi, 25 aprilie, 2024

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au găsit produse expirate, gândaci și murdărie în mall-ul bogaților: Vor urma, pe rând, toate mallurile din București

Distribuie:

Publicat:

Produse expirate, vitrine murdare, gândaci și muște unde se vând prăjituri și pâine sau în spații de gătire, materii prime sau semipreparate fără eticheta cu elementele de identificare și multe alte nereguli au găsit comisarii ANPC la Mall Băneasa. Amenzile depășesc 180.000 de lei.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat miercuri Mall Băneasa București, pentru a verifica modul în care acestea respectă drepturile consumatorilor prevăzute de lege.

”În urma fiecărei acțiuni de control, apar lacrimile operatorilor economici sancționați. Ba pandemia, ba că plouă afară, ceva s-a întâmplat, iar ei nu au putut să se adune și să respecte legea și, automat, consumatorul. Mă gândeam să implementăm caselor de marcat o opțiune și să emită odată cu bonul fiscal și un șervețel de șters lacrimile pentru a le aduce aminte comercianților cât de mult încasează, dar de cheltuit pentru a-și întreține afacerea, nu prea cheltuie. În loc să caute scuze, mai bine ar căuta soluții de a ține lucrurile în ordine. Vor urma, pe rând, toate mallurile din București.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img