News Flash:

INSTANȚA a decis! Alina Sorescu a câștigat custodia fiicelor sale

17 Mai 2022
464 Vizualizari | 0 Comentarii
280904937 590527949104761 5231590531778982338 n

Instanța a decis! După multe momente grele, Alina Sorescu poate zâmbi din nou. Asta, pentru că are un motiv bine întemeiat. Acela că a câștigat, în instanță, custodia fiicelor ei. Asta, după ce Alexandru Ciucu i-a cerut să se lupte în instanță cu el pentru custodia celor două fiice ale lor.

INSTANȚA a decis! Alina Sorescu a câștigat custodia fiicelor sale

Chiar Alina Sorescu a făcut anunțul, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare. „Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere!”, a scris Alina pe pagina sa de Facebook.

De ce nu voia Alexandru Ciucu să-și lase fetele să locuiască cu Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de relație din care un deceniu de mariaj. Zvonurile că s-ar despărțirii au început apară în urmă cu câteva luni, însă, în tot acest timp ambii au negat că au probleme de cuplu. În cele din urmă, totul a ieșit la iveală, după ce creatorul de modă a intentat o ordonanță presedintiala, în care cere domiciliul fetitelor. Cei doi nu s-au înțeles asupra custodiei fetelor pe care le au împreună.

Deși au fost destul de discreți în ceea ce privește acest divorț, iată că acum, în tabloide se găsesc tot mai des subiecte despre acest eveniment din viața lor. Alexandru Ciucu a acționat-o pe Alina Sorescu în judecată, iar din primele informații se pare că cei doi nu s-ar fi înțeles în legătură cu custodia fetițelor. Alexandru Ciucu, cunoscutul creator de modă, dorește să le ia pe fete de la mama lor, Alina Sorescu ca să locuiască cu el.

Argumentul pe care l-a adus în instanță este acela că spațiul în care locuiește Alina Sorescu cu fiicele lor este prea mic. Se pare că după separare, Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament de patru camere din Capitală, în timp ce desigenrul locuiește în casa care le-a fost cămin pe toată perioada mariajului, un imobil grandios, cu o arhitectură aparte, care are circ 2.000 de metri pătrați, relatează „Click!”.

Alina Sorescu nu a renunțat la fiicele ei

Odată ce a fost anunțată de intențiile pe care le are Alexandru Ciucu, bărbatul de care s-a despărțit dar cu care are două fetițe, Alina Sorescu susține că luptă pentru custodia fetelor și dorește să le protejeze și să le crească într-un mediu armonios:

„La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului. Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047663 (s)