vineri, 19 aprilie, 2024

Instanța a decis! Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus sub influența substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit

Distribuie:

Publicat:

Ieri, 29 iunie, Curtea de Apel București a condamnat-o definitiv pe Margherita de la Clejani, după ce a produs un accident rutier în anul 2020.

În anul 2020, Margherita de la Clejani a produs un accident rutier, lovind o altă mașină, în timp ce se afla la volan, sub influența substanțelor interzise. Așadar, ieri, 29 iunie, instanța a decis ce se întâmplă cu tânăra, așa că judecătorii au hotărât o pedeapsă mai aspră pentru Manole Myrian-Margareta, pe numele său real.

"Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)", se arată în decizia instanţei.

Ce au hotărât judecătorii, după ce Margherita de la Clejani a condus sub influența substanțelor interzise

La doi ani după ce a provocat un accident rutier, aflându-se sub influența substanțelor interzise, Margherita de la Clejani și-a primit pedeapsa, iar judecătorii i-au înăsprit pedeapsa primită la instanţa de fond. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img