News Flash:

Institutiile vasluiene au grave probleme cu arhivele

2 Iulie 2015
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
Activitatea functionarilor vasluieni din instiutiile publice este mult ingreunata din cauza arhivelor intocmite prost. Acest lucru nu le face dificila munca doar functionarilor publici, ci ii impedica pe cetateni sa isi rezolve terte probleme.

Chiar si Institutia Prefectului de Vaslui se confrunta cu astfel de impedimente. Conducerea institutiei a facut demersuri catre Ministerul Administratiei si Internelor pentru alocarea unor fonduri, pentru rezolvarea problemei.


„Exista, intr-adevar, in majoritatea serviciilor deconcentrate probleme cu intocmirea arhivelor. Ori din lipsa de bani, ori din lipsa de spatii sau pur si simplu pentru ca nu a existat interes pentru aceasta activitate de arhivare a documentelor, sunt acum probleme. Pana la urma tine si de sefii acestor institutii sa ia problema in serios, sa solicite fonduri si sa rezolve situatia, pentru ca de multe ori este nevoie de documente pe care acum, din pacate, le gasim foarte greu. Pentru intocmirea arhivelor este nevoie de fonduri, este o actiune care implica anumite fonduri”, a declarat prefectul judetului Vaslui, Andrei Puica.

functionarilor vasluieni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1059 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035849 (s)