vineri, 26 aprilie, 2024

Intamplare desprinsa din filme! Un pilot rus care a fost doborat acum 30 de ani, gasit viu! Isi va intalni copilul nascut la putin timp dupa ce a ”murit”

Distribuie:

Publicat:

Intamplare desprinsa din filme. Cazul unui pilot rus care a fost dat disparut acum 30 de ani si despre care s-a aflat ca traieste, a devenit rapid mediatizat la nivel international. Pilotul rus a fost dat disparut dupa ce avionul sau a fost doborat in timpul unui raid care avea loc in Afganistan. Liderul unui grup de veterani rusi a facut marele anunt: ”Este in viata. Este ceva nemaipomenit. Acum are nevoie de ajutor”, a declarat seful Uniunii Veteranilor Parasutisti din Rusia, Valery Vostrotin

El a sugerat ca militarul se afla intr-o tabara de prizoneri de razboi din Pakistan si ca doreste sa se intoarca acasa. Barbatul, acum in jur de 60 de ani, isi va revedea mama, sora si fiica, de 31 de ani, nascuta doar cu cateva luni inainte de disparitia sa. Vostrotin nu a facut publica identitatea pilotului, din motive de confidentialitate, dar media crede ca este vorba de Serghei Pantelyuk, originar din regiunea Rostov, care a fost declarat disparut in misiune acum 30 de ani, dupa ce avionul sau a decolat de la baza aeriana Bagram, la nord de Kabul, acum ocupata de fortele americane. RIA Novosti raporteaza ca in timpul inverventiei URSS in Afganistan, intre 1979 si 1989, au fost doborate 125 de avioane. In momentul retragerii trupelor sovietice, 300 de soldati se aflau pe lista celor disparuti in misiune, dintre acestia, 30 au fost gasiti si s-au reintors la casele lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img