marți, 16 aprilie, 2024

Intamplare oribila petrecuta in Botosani! Un tanar a accidentat o batrana si pe nepoata ei! Femeia a murit pe loc

Distribuie:

Publicat:

O persoana a murit, iar o alta, minora, a fost ranita in urma unui accident rutier produs, luni la pranz, in localitatea Costesti, comuna Rachiti, din judetul Botosani.

Potrivit Politiei Botosani, accidentul a fost produs de un tanar de 20 de ani, care a acrosat cu masina, inmatriculata in Marea Britanie, o femeie de 75 de ani si o adolescenta de 15 ani, care circulau pe partea dreapta a drumului comunal.

Citeste si: UPDATE : L-au prins! Acesta e soferul care a facut accident in Husi, dupa care a fugit de la locul faptei. INDIVIDUL CONSUMASE ALCOOL

Ambele victime au fost aruncate in santul betonat de pe marginea drumului, femeia de 75 de ani murind la scurt timp dupa accident.

Tanarul, care are permis de un an, a accelerat dupa ce a lovit victimele si s-a oprit intr-un gard de pe partea stanga a drumului.

Potrivit politistilor de circulatie aflati la fata locului, soferul ar fi prins o portiune de gheata de pe marginea drumului si, pe fondul vitezei si lipsei de experienta, a pierdut controlul asupra volanului, intrand in pietoni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img