marți, 16 aprilie, 2024

Interdicția de ieșire din casă va fi valabilă de la ora 22:00 – informatie confirmata de presedintele Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Guvernul ia în calcul să prelungească cu o oră restricțiile de circulație pe timpul nopții în toată România, devansând cu o oră, de la 23:00 la 22:00, interdicția de ieșire din casă, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

In cursul zilei de marti, 9 martie, presedintele Klaus Iohannis a tranmis o informare pe pagina sa de socializare oficiala :

"Am discutat astăzi cu premierul și mai mulți miniștri despre școli sigure și sănătoase în România. Vom găsi soluții astfel încât să nu mai fie probleme cu autorizațiile de securitate la incendiu, cu cele sanitare și cu școlile din zonele cu risc seismic. Vom demara investiții majore, inclusiv din fonduri europene, pentru asigurarea unor standarde de siguranță, igienă și calitate în instituțiile din zona de educație. Este absolută nevoie și de revizuirea reglementărilor învechite, precum și de debirocratizare. În privința pandemiei de COVID-19, tendința de creștere a numărului de cazuri este evidentă. Haideți să nu irosim ceea ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, care merge foarte bine. Starea de alertă va fi prelungită, restricțiile vor fi păstrate, iar circulația pe timp de noapte va fi restricționată începând cu ora 22:00. Este foarte clar însă, dragi români, că nu avem în vedere un lockdown de Paști. " posta presedintele 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img