sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Interlopul vasluian Mosailov, arestat pentru 30 de zile

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut 4 bărbați din județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

i Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, din județul Vaslui (municipiul Vaslui, comuna Laza și comuna Văleni), bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în data de 16 mai, ora 22.30, în zona unui local de alimentație publică din localitatea Sauca, comuna Laza, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și a consumului de alcool, cei patru bărbați au provocat scandal și au agresat 3 persoane vătămate (3 bărbați), din localitatea Laza. Persoanelor vătămate (cu vârste cuprinse între 23 și 34 de ani) le-au fost provocate leziuni, ce însumează 7-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 17 mai, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cele patru persoane cercetate măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive. Magistratii vasluieni au decis ca Mosailov si inca un amic de al sau sa fie arestati preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.      

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img