joi, 18 aprilie, 2024

Internazionale Traian Vaslui continua marsul catre Final Four-ul Campionatului National de futsal, Under 19

Distribuie:

Publicat:

Internazionale Traian Vaslui este de neoprit in grupa zonala a Campionatului National de futsal, Under 19. Vasluienii au trecut din nou de Futsal Ceahlaul Piatra Neamt, dupa un meci cu doua reprize opuse. In prima parte, jucatorii coordonati de Remus Mustatea au avut un start perfect, conducand cu scorul de 2-0, gratie golurilor marcate de Vladut Dudau si Codrin Epure. Adversarii au intors rezultatul si au intrat la pauza cu un avans de un gol, scor 3-2.
In partea a doua, liderul la zi a declansat jihad-ul, marcand cinci goluri consecutive, prin Vladut Dudau, Robert Chirila (de doua ori), Ovidiu Olaru si Alex Badit, impunandu-se, in final, cu scorul de 7-3.
Cu acest rezultat, Internazionale Traian Vaslui bifeaza a opta victorie din opt meciuri, cu un golaveraj de invidiat, 52-22, fiind singura echipa din campionat, care are maximum de puncte.
Internazionale Traian a folosit in acest meci urmatorul lot: Iulian-Stefan Chisca, George Andone, Alexandru Badit, Alex Tartarau, Andrei Chipcea, Robert Chirila, Robert Roman, Vladut Dudau, Gabriel Cosovat, Codrin Epure, Mitu Popa, Sebastian Grigoras, Vlad Mocanu, Ovidiu Olaru, Stefan Mihaila. Staff: Remus-Adrian Mustatea, Sebastian Florin Badit, Andreea Soos, Marius Ovidiu Afrasanei, Simion Tiberiu Chirica, dr. Luminita Ghiur si Bogdan Gheorghita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img