marți, 19 martie, 2024

Intervenţie la Valea Vişeului

Distribuie:

Publicat:

În data de 15.06, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Valea Vişeului au observat în trafic, între localităţile Valea Vişeului şi Bistra, un cetăţean român, care se deplasa în viteză la volanul unui Audi A4 înmatriculat în România şi despre care se deţineau date ca are preocupări în sfera activităţilor de contrabandă.

A fost declanşată o acţiune specifică în vederea opririi si verificării autoturismului, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au constatat că, la scurt timp dupa ce a fost observat, soferul autoturismului monitorizat, care rula cu o viteza excesivă, a fost implicat într-un accident cu o altă maşină, marca Mercedes ML, înmatriculată în Romania.

În urma accidentului, vehiculul marca Audi A4 a fost proiectat în râul Vişeu, conducătorul auto fiind grav accidentat, iar autoturismul marca Mercedes a fost avariat, în interior aflându-se trei persoane.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor conducătorului auto si au anunţat SNUAU 112.

La faţa locului s-au prezentat două echipaje de ambulanţă şi două echipaje SMURD care au acordat primul ajutor pasagerilor autoturismului avariat, precum şi şoferului autoturismului căzut în râul Vişeu, care a fost transportat la spital. De asemenea, a fost anunţat un echipaj de la Poliţia Oraşului Vişeu de Sus care derulează cercetări cu privire la producerea accidentului.

În autoturismul marca Audi A4 au fost descoperite 5 colete învelite în folie de culoare neagră, care conţineau 2.990 de pachete cu ţigări, de provenienţă Belarus şi Duty Free, de diferite mărci, în valoare de 34.983 lei. În cauză poliţiştii de frontieră derulează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img