vineri, 29 martie, 2024

Interventie dificila a Ambulantei intr-un sat din Iasi! A fost nevoie de o senilata pentru a prelua o batrana cu hemoragie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

ata un alt caz in care zapada abundenta depusa noaptea trecuta pe carosabil pune in dificultate interventiile serviciilor de urgenta. In aceasta dimineata, Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi a fost solicitat sa intervina in localitata Avantu, comuna Romanesti, pentru o femeie in varsta de 78 de ani cu hemoragie.

Din cauza nametilor, ambulanta a ramas blocata, fiind necesara interventia unui echipaj cu senilata de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi. In tot acest timp s-a tinut legatura cu familia batranei, pacienta fiind stabila. In cele din urma, femeia a fost preluata si transportata la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi pentru investigatii de specialitate.

"Am fost solicitati sa intervenim in localitatea Avantu, pentru o pacienta de 78 de ani cu hemoragie digestiva superioara. A fost dirijat un echipaj medical de urgenta cu asistent, care din pacate, datorita ninsorii si zapezii de pe carosabil au ramas blocati, interventia fiind imposibila. Dispeceratul a tinut legatura cu familia pacientei si aceasta se afla in stare stabila. S-a solicitat ajutorul ISU Iasi pentru a trimite un echipaj cu senilata. Acestia au reusit in cele din urma sa aduca pacienta inapoi la ambulanta, iar dupa acordarea asistentei medicale de urgenta au transportat-o la UPU Sf. Spiridon pentru investigatii de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

sursa foto/video: ISU Iasi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img