vineri, 29 martie, 2024

Interventie in forta a mascatilor in casa unor nevinovati! Mascatii au gresit adresa

Distribuie:

Publicat:

O interventie in forta a mascatilor a socat doi viitori miri si pe parintii lor, in varsta de 70 de ani. Trupele speciale au intrat peste ei in apartamentul din centrul Capitalei si i-au pus la pamant in bataia armelor, chiar in timp ce planuiau nunta. Nu au gresit apartamentul, dar au confundat infractorii.

Bruscati, imobilizati si pusi la pamant. Apoi, paziti cu armele la vedere. Asa-zisii suspecti sunt un profesor de istorie, impreuna cu viitoare lui sotie, cetatean american de origine romana. Dar si parintii ei, doi batrani de 70 de ani care tocmai isi cunoscusera ginerele. Planuiau nunta, cand mascatii din trupele speciale au descins in forta in apartamentul din Centrul Capitalei. 

”Cred ca traiesc in Germania nazista. Efectiv senzatia este ca traiesti in Lista lui Schindler, filmul lui Steven Spielberg. Daca nu as fi filmat, politistii ar fi mers pe versiunea ca nu s-a intamplat nimic. Ei si acum spun ca s-au respectat procedurile legale. Au calcat legea in picioare. Au venit 14 oameni la usa unui imobil de doua camere. Nu au sunat la usa, asa cum spune comunicatul politiei, care este mincinos de la inceput pana la sfarsit. Era prima vizita a parintilor prietenei mele, cred ca nu o sa o uite toata viata (…) Nu inteleg cum presedintelui Romaniei i se pare normal ce se intampla in justitie” a spus profesorul Corneliu Riegler la Antena 3.

"Este regretabil ca se intampla aceste lucruri, ele trebuissc indreptate. Cu siguranta nu-si doreste nimeni acest lucru, insa cand se intampla, ele trebuie asumate si noi ni le asumam” au spus reprezentantii Politiei.

”S-a dispus o verificare interna, privind modul in care s-a desfasurat interventia” a precizat Eduard Miritescu, seful IPJ Prahova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img