marți, 19 martie, 2024

Interventiile stomatologice pentru dintii frontali. Riscuri si beneficii

Distribuie:

Publicat:

Dacă nu ai avut noroc de la natură, stomatologia digitală oferă soluții pentru orice tip de problemă. În ceea ce privește dinții frontali, soluțiile sunt rapide și sigure.

Zâmbetul impecabil este un “must” în societatea modernă. Oamenii de succes au un zâmbet frumos, vedetele de la Hollywood au un zâmbet perfect. Dacă nu ai avut noroc de la natură, stomatologia digitală oferă soluții pentru orice tip de problemă. Iar în ceea ce privește dinții frontali, soluțiile sunt rapide și sigure.

“Mulți pacienți intră la mine în cabinet cu dorința de a avea un zâmbet frumos. Îi felicit pentru acest obiectiv și, de asemenea, îi asigur că putem obține acest rezultat. Ce este fundamental însă, este ca pacientul să înțeleagă că pentru a avea un zâmbet frumos trebuie să avem mai întâi un zâmbet sănătos”, explică Dr. Ana Popescu.

Dinții frontali: cum avem grijă de ei

Pentru sănătatea dentară pacientul trebuie să facă două lucruri în permanență: să vină la controlul stomatologic o dată pe an și să reacționeze imediat dacă simte orice disconfort în gură.

Continuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img