News Flash:

Intr-o unitate de invatamant din Vaslui" S-a dat militaria jos din pod"

28 Februarie 2014
1830 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul de conducere al unei scoli din municipiul Vaslui a interzis elevilor sa mai vina la orele de curs cu parul vopsit, sa poarte cercei si tricouri fara maneci, iar elevelor sa mai vina fardate ori sa poarte haine transparente, scurte sau stramte, potrivit unui nou regulament intern.

 Elevii Scolii Gimnaziale "Stefan cel Mare" din Vaslui vor trebui sa fie extrem de atenti atunci cand vor intra pe poarta scolii pentru a nu risca sanctiuni, asta dupa ce conducerea unitatii a introdus un nou regulament intern, prin care sunt interzise o serie de lucruri legate de aspectul general al fiecarui individ.

Asa se face ca baietii nu au voie sa vina la scoala cu parul vopsit sau cu tricouri fara maneca, si nici sa poarte tatuaje sau cercei. In privinta fetelor, acestora le este interzis sa poarte haine transparente, excesiv de scurte, stramte sau decoltate. De asemenea, elevele nu au voie nici sa-si vopseasca parul, si nici sa se fardeze. O alta interdictie impusa tuturor elevilor este cea de a introduce in perimetrul scolii rotile, biciclete, aparate radio sau casetofoane. De asemenea, potrivit regulamentului intern, "elevii nu au voie sa cheme la scoala, pentru asa numite "rafuieli", "intimidari", alti elevi, rude, cunoscuti, persoane adulte. Pentru astfel de situatii, vor fi sanctionati dupa caz, cu eliminare, scaderea notei la purtare sub 5, iar persoanele adulte implicate vor raspunde penal.

Potrivit Mediafax, directorul Scolii Gimnaziale"Stefan cel Mare" Vaslui, Sorin Popoiu a declarat:

"Acest regulament nu este o inventie a noastra, ci a fost realizat impreuna cu cadrele didactice si cu parintii, in cadrul sedintelor pe scoala, astfel incat am avut acordul tuturor, inclusiv al Consiliului de Administratie. Nu vrem nimic altceva decat sa-i ducem pe elevi pe drumul cel bun, dorind astfel sa evitam orice fel de surprize. Daca le-am permite de pe acum sa-si vopseasca parul sau sa fardeze, la liceu ce vor mai face?"

Potrivit acestuia, elevii care nu vor respecta regulamentul si vor incalca prevederile vor risca de la mustrare in fata colectivului clasei pana la scaderea notei la purtare.

vaslui sorin popoiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011828 (s)