joi, 25 aprilie, 2024

Intrebarile despre videochat la care ai vrut mereu sa afli raspunsul!

Distribuie:

Publicat:

Daca vrei sa cunosti cu adevarat un domeniu, trebuie sa te informezi de la cei aflati in interior, nu dupa parerile unor persoane care nu fac altceva decat sa inventeze sau sa raspandeasca zvonuri.

Atunci cand vine vorba despre videochat, cele mai valoroase informatii sunt cele provenite direct de la sursa, adica de la studiourile cu prestigiu, care au acumulat experienta si despre al caror profesionalism pot sa depuna marturie numeroase modele. Cel mai ilustru exemplu de acest fel este Studio 20.

Iata, deci, intrebarile care apar cel mai frecvent si raspunsurile clare oferite de specialistii Studio 20!

Activitatea de videochat este legala?

La fel ca orice alta activitate economica, si aceasta se supune in totalitate legislatiei romanesti. Dovada sta faptul ca, inca din prima zi de lucru, un model semneaza un contract de artist-interpret in care sunt trecute, cu claritate maxima, drepturile si obligatiile fiecarei parti.

La fel stau lucrurile si in momentul in care se efectueaza o plata, adica la fiecare doua saptamani. Fiecare suma de bani apare in acte si este impozitata corespunzator, lucru care poate fi verificat inclusiv printr-o cerere de acces la rapoartele oficiale intocmite pentru Bugetul de Stat.

Datele sunt confidentiale?

Toate informatiile referitoare la numele, datele personale si activitatea desfasurata de un model de videochat sunt confidentiale. Fiecare fata isi doreste sa se simta in deplina siguranta si sa decida singura daca si cui spune cu ce se ocupa, iar aceasta dorinta este respectata in totalitate.

Pentru a-si desfasura activitatea pe site-urile de videochat, modelul isi alege un pseudonim, care nu ii va fi divulgat niciunei persoane din afara companiei. Ramane la latitudinea sa daca doreste sau nu sa il comunice cuiva, insa discretia este intotdeauna recomandata.

Cat se castiga din videochat?

Mai presus de orice altceva, acest domeniu a devenit celebru pentru castigurile obtinute de modele si pentru viata de lux pe care o duc acestea. Veniturile mari sunt reale si ele apar chiar din primele luni de activitate. Astfel, timp de trei luni Studio 20 ii ofera fiecarei incepatoare un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele obtinute pe site-uri.

Ulterior, sumele pot sa creasca mult, datorita unui sistem de bonificatii foarte bine gandit. Astfel, fetele beneficiaza de diferite bonusuri, precum cele acordate pentru un anumit numar de ore lucrate intr-o perioada, pentru atingerea unui prag de venit sau pentru fidelitate fata de companie. In aceste conditii, nu e de mirare ca multe tinere au depasit venituri de 10 000 de dolari pe luna!

Cum este programul de lucru?

In videochat, nimeni nu iti impune sa lucrezi intr-un anumit interval orar. Programul este de 8 ore pe zi, insa ai libertate totala in ceea ce priveste alegerea orei la care sa iti incepi lucrul. O poti face fie dimineata, la fel ca majoritatea angajatilor din Romania, fie dupa-amiaza tarziu sau, daca doresti acest lucru, chiar si noaptea. Nimeni nu iti va cere explicatii.

Daca ai si alte intrebari, cea mai buna metoda de a afla raspunsurile este sa vii intr-un studio si sa vezi cu ochii tai care este realitatea. Studio 20 te asteapta si iti ofera toate conditiile necesare performantei!

 

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img